Krogshow

Eztrads shower är perfekta för alla sorters grupper

Företagsfester, Kick-off, Födelsedagsfiranden, Möhippor, Svensexor, Julfester eller om man bara vill gå ut, äta och dricka gott samt ha en rolig och fartfylld kväll!

För större grupper finns möjligheten att abonnera lokalen och showen till er fest, event eller kick-off! Vi har då möjligheten att tillsammans med er skräddarsy showens innehåll anpassat efter sällskapet, verksamheten eller önskat tema!

Vår eminenta ensemble består av artister, musiker, skådespelare och dansare som under hela showkvällen också tar hand om er till bords och serverar er en kväll med mat, dryck och nöje.

Ny show med nytt tema varje år!

Showen spelas under våra populära julbord ca 25 kvällar fram till jul och fortsätter sedan för offentligheten på helger under våren. Övrig tid på året går det bra att boka showen tillsammans med en middag på Eztrad. Vi kan också ta med oss showen dit du är i samband med en kick-off, invigning, mässa eller annan tillställning.

Följ oss på Facebook och Instagram för att få en inblick i vår unika verksamhet och även vad som händer bakom kulisserna.

Ensemble

Martina Dahlström

Edvin Mittsten

Isabell Rabogliatti

Erik Loön

Filip Jondelius

En Upplevelse för livet

Om du går på en Show på Eztrad får du garanterat en upplevelse som är svår att hitta någon annanstans.

Varje show är uppbyggd efter ett tema och har ca 100st låtar ihopsatta till medryckande medleyn med hög igenkänningsfaktor!

Med fantastiska artister, musiker och dansare är alltid musiken grunden i den show som vi bjuder på men Sketcher och humorscener av olika slag tar också en stor plats i underhållningen, gärna tillsammans med publiken.

Tidigare shower

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.