Företagsfest

Boka er företagsfest eller Kick-off på Eztrad i Örebro

Det är fantastisk att samla människor från jobbet i en omväxlande och festlig omgivning. På Eztrad kan ni alltid vara säkra på att hitta ett upplägg som passar alla smaker, oavsett om det är ett kundevent eller årets fest för bolagets alla medarbetare.

Det finns också möjlighet att boka hela eller delar av Eztrads populära krogshow till er fest, event eller kick-off! Vi har då möjligheten att tillsammans med er skräddarsy showens innehåll anpassat efter sällskapet, verksamheten eller önskat tema!

En perfekt kväll på Eztrad!

Vid bokning av företagsfest eller kickoff har ni möjlighet att arrangera er kväll precis som ni önskar! Vi erbjuder ett flertal olika upplägg i form av meny, service, underhållning och aktiviteter.

Ni betalar inget för lokalen, utan bara för maten, drycken och eventuell underhållning samt andra tillval som beställs. Det finns alltid en fulltutrustad och bemannad bar tillgänglig. Även teknik i form av bild, ljus och ljudutrustning av hög kvalité finns tillgängligt utan extra kostnad i alla våra lokaler! Vi tar självklart hand om allt från dukning och städning till bordsservering och att allt fungerar som det ska.

Kontakta oss

Gör som många andra företag, abonnera Eztrad för en fantastisk kväll!

Orangeri 50-80 personer

Restaurang 70-200 personer

Vill du veta mer?
Kom i kontakt med oss

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.