Show, evenemang, middag & underhållning

SHOW & EVENT – PÅ EZTRAD RESTAURANG I ÖREBRO

Eztrad Restaurang i Örebro erbjuder en stor variation av events & evenemang!

Ett Event och show på Eztrad i Örebro innefattar så mycket mer än bara musik. Vi utlovar en helkväll med god mat och dryck, trevligt bemötande och umgänge, underhållning med aktuell humor. Utöver det så ingår alltid fri parkering och garderob.

Eztrad i Örebro genomför massvis publika evenemang och shower. Allt från Julbords-shower, galor och middags-underhållning till utomhuskonserter, abonnerade företagsfester och privata tillställningar så som bröllopsfest, kick-off & födelsedagsfester. Läs mer om vårat kommande julbord 2021 på Eztrad Restaurang i Örebro.

Event, show, konserter & galor i Örebro

Varje år erbjuder vi flera offentliga evenemang i form av våra shower, konserter och galor på plats på Eztrad. Övriga datum är det möjligt att abonnera Eztrad för sitt eget event, anpassat helt efter egna önskemål.

Boka ett oförglömligt event & evenemang på Eztrad i Örebro!

Etzard i Örebro – En restaurang. Tusen upplevelser!

Upplev Örebro läns kanske främsta event & show resturang. Eztrad Restaurang i Örebro är en plats som sjuder av liv och rörelse året om. Med service i toppklass, trevlig miljö och en perfekt mötesplats för alla åldrar. Läs mer om våra kommande event och ta del av i våra biljetter och låt stämningen börja i Eztrad Restaurang i Örebro.

 


För aktuella evenemang, mer information och biljettköp. Klicka nedan för att komma till vår butik!